Sibiu Sport

FC Hermannstadt joaca astazi ultimul meci din actualul sezon al Ligii 1

A. F. C. Hermannstadt joacă astăzi contra celor de la F.C. Argeș în etapa a IX-a din play-out-ul Ligii 1.

Partida de astăzi este una decisivă pentru echipa din Sibiu. O victorie împotriva celor de la F.C Arges, combinată cu un eșec sau un egal al celor de la Astra Giurgiu le-ar permite sibienilor să se claseze pe un loc de baraj.

Este un meci important pentru fotbalul sibian, pot spune. Este un meci important pentru FCH și pentru toți cei care au investit financiar, moral și cu siguranță emotional în această echipă. Am mai fost implicat într-o astfel de partidă, dar din postura de secund. Atunci, la acel meci de frumoasă amintire cu Dunărea Călărași, a fost foarte bine pentru noi. Am reușit calificarea pentru baraj și situația a fost una favorabilă. Acum este o provocare și mai mare pentru mine, pentru că mi-am asumat această responsabilitate de a conduce echipa într-un moment greu. Suporterii noștri sunt convins că au încredere în noi, chiar dacă nu le-am oferit prea multe motive de bucurie în acest sezon apăsător. Este presiune, dar noi suntem obișnuiți cu asta și am demonstrat în ultimul meci cu Poli Iași că merităm încă o șansă să ne salvăm. Tot ce trebuie să facem acum este să profităm de această șansă.”, a declarat Eugen Beza, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

A.F.C.Hermannstadt vs F.C.Argeș va avea loc miercuri, 19.05.2021, ora 18:30, pe Stadionul Dr.Constantin Rădulescu din Cluj Napoca. La aceeași oră se vor disputa simultan toate partidele din play-out-ul Ligii 1.

Lasă un răspuns