Sibiu

Doi minori din Mediaș au fost reținuți pentru 24 de ore, sunt cercetați pentru mai multe fapte penale

Două persoane de sex masculin sunt cercetate penal, sub control judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind bănuiți că la data de 17.05.2021, cei doi ar fi pătruns într-un imobil din Mediaș, de unde ar fi sustras 500 de lei și o drujbă.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, în cursul zilei 25.05.2021, au fost identificați doi minori, în vârstă de 14, din municipiul Mediaș, bănuiți de săvârșirea acestei fapte. Totodată, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că aceeași minori ar mai fi suspecți de săvârșirea a altor 3 infracțiuni de furt și una de lovire și alte violențe, fapte produse în perioada 23.04 – 19.05.2021, în municipiul Mediaș.  

După audierea celor doi a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, iar la data de 26.05.2021 au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

          Cercetările în acest caz continuă. 

Lasă un răspuns